Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Mary és Max - Találkozások tehetségprogram


Bethlen Téri Színház

2019. január 24. 13:00

A. Elliot gyurmafilmje nyomán a Bethlen Téri Színház, a Manna Kulturális Egyesület és a Tünet Együttes közös előadása a Találkozások tehetségprogram első előadása

Kedves Néző!

Szeretnénk neked elmesélni egy elég szép történetet, ami kábé arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, de mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.

Várunk sok szeretettel,
Minden jót,
Grisnik Petra (Mary),Gőz István (Max), Zsigó Anna (dramaturg), Horányi Júlia (jelmez), Rubik Ernő Zoltán (hang), Valcz Gábor (díszlet), Huszár Sylvia (produkciós vezető),Láng Zsuzsa (asszisztens), Valcz Péter (rendező)

u.i.: Köszönet Jordán Tamás mentorunknak, valamint köszi nekik is: NKA, MOKA, AOSZ.

u.ii.: Marynek nincsenek barátai. Kaki színű anyajegye és iszákos anyja viszont van. Egy nap találomra felüti a telefonkönyvet és levelet ír Amerikába. A levél épp Maxet, egy zárkózott, különc, New York-i férfit talál meg, aki előbb pánikrohamot kap, majd végül válaszol…

u.iii.: Bár Mary még csak 8 éves, de te jobb, ha elmúltál már 12.

Találkozások tehetségprogram:

2015 tavaszán indította útjára a Bethlen Téri Színház és a Manna a Találkozások tehetségprogramot. Az első pályázat nyomán két produkció valósult meg; 2016 áprilisában mutatták be Valcz Péter rendezésében a Mary és Max című előadást, azt követően Szilágyi Bálint állította színpadra Peter Handke Az aranjuezi szép napok című művét. A második pályázat eredményeként jött létre a decemberben bemutatott Egy fiú Boszniából Lazici Noémi rendezésében, majd februárban Cseh Judit állította színpadra a Pataki Éva regénye nyomán készült Nőkből is megárt… című darabot.
2017 tavaszán kiírt pályázat győzteseinek munkái a 2017-2018- as évad folyamán kerülnek bemutatásra.
Az első nyertes, Vadász Krisztina Viszontlátás című rendezését 2018. január 17-én mutatták be. Április 11-én, a költészet napján egy versszínházi estre kerül sor Dézsi Fruzsina és Gerencsér Anna rendezésében.